Перепоховають загиблого лучанина

04 Квітня 2016, 21:42
3596 Джерело: vk.com

За результатами експертизи ДНК ідентифікували ще одного нашого земляка, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили на сайті міської ради.

Це - Грибков Сергій Миколайович, який загинув ще 5 вересня 2014 року у Старобельському районі Луганської області. Був похований як невідомий солдат у селі Чмирівка Луганської області.

Сергій Грибков народився 1 жовтня 1981 року. Закінчив ЗОШ № 7, Волинський державний університет імені Лесі Українки. Працював в органах прокуратури Волинської області. У зону АТО пішов добровольцем і ніс службу у складі батальйону «Айдар». 26. 08 2014 року був призваний на військову службу по мобілізації до складу 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Сватівським районним військовим комісаріатом Луганської області.

Перепоховають Сергія Грибкова на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа. Про дату і час проведення громадянської панахиди за загиблим учасником АТО буде повідомлено пізніше.

Луцька міська рада, виконавчий комітет та громада міста глибоко сумують з приводу смерті Грибкова Сергія Миколайовича, висловлюють найщиріші співчуття родині та близьким покійного.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром