Academ-Business Hub СНУ імені Лесі Українки презентував нову українську соцмережу

28 Травня 2018, 15:36
єСвоє 3451
єСвоє

Academ-Business Hub СНУ продовжує ряд заходів направлених на розвиток інновацій. Так, 17 травня у приміщенні ХАБу (корпус бібліотеки СНУ, 5-й поверх) пройшла презентація нової української соцмережі «єСвоє». 

«Фішка» в тому, що ця презентація була першою, і відбулася вона саме в день запуску соцмережі. І саме 17 травня встановлений Генеральною асамблеєю ООН, як День Інформаційних технологій. 

Тож для Луцька цей день може стати певною історичною датою, адже вперше було презентовано інтернет-платформу, котра, як очікується, збере вже ближчим часом понад мільйон користувачів.

Соцмережу презентували її засновник Віталій Оленійчук, співзасновник Олександра Струмчинська, директор ТОВ «єСвоє.Агенція» Вікторія Стебловська, керівник юридичного департаменту ТОВ «єСвоє.Агенція» Сергій Мовшук.

Вони зазначили, що вперше в світі соцмережа поєднана з майданчиком для продаж і фінансових розрахунків. Кожен користувач матиме свій електронний гаманець, і в любий час зможе там тримати гроші, переводити їх комусь, розраховуватися за товари, конвертувати з однієї валюти в іншу.

«Треба, щоб користувачі могли в цій соцмережі заробляти гроші», – наголосили автори проекту.

Загалом, єСвоє – мережа багатофункціональна. Крім бізнес-функцій там будуть звичні функції знайомств, обміну інформацією, обговорення, переписки тощо.

Будуть там і спеціальні дитячі сторінки. Це теж певне ноу-хау. Програма дозволить батькам контролювати, які сайти дивиться дитина, з ким переписується, дружить тощо. Небезпечні сайти блокуватимуться самою соцмережею.

Ще одна дуже корисна річ – можливість установити певні часові рамки для користування дитиною інтернетом. Якщо вона користується ним саме через єСвоє, можна встановити таймер, наприклад 1, 2, 3 години. По завершенні цього часу інтернет вимкнеться, або спрацює спеціальне нагадування, що варто зробити перерву. Таким нагадуванням можуть бути певні завдання, алгоритм, задачка, які треба розв’язати. Після розв’язання доступ до інтернету відновиться.

Автори презентації говорили досить зрозумілою мовою, не обтяженою зайвими науковими термінами, тому їх розуміли не лише фахівці з ІТ-технологій. Презентація зацікавила і пересічних користувачів інтернету.
Автори обіцяють, що єСвоє розвиватиметься й вдосконалюватиметься надалі. З’являтимуться нові додатки, збільшуватиметься кількість музики тощо. До речі, вся музика – ліцензована і найближчим часом буде безкоштовна.

Активне посилання для реєстрації у соцмережі єСвоє: www.esvoe.com.

Академ-бізнес ХАБ СНУ імені Лесі Українки й надалі проводитиме заходи по презентації та підтримці інноваційних, креативних, перспективних вітчизняних проектів.

Адреса ХАБу: м.Луцьк, вул.Винниченка, 30а, – корпус бібліотеки СНУ, 5-й поверх. Сторінка в інтернеті –https://www.facebook.com/AcademBusinessHub/

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром