Гетьмана Мазепи: сірі стіни розмалювали екзотичними птахами

04 Квітня 2016, 14:16
2690

Жителі будинку на вулиці Гетьмана Мазепи відзначили Міжнародний день дитячої книги благодійною акцією, майстер-класами та конкурсами.

Святкове дійство для малечі відбулося 2 квітня, повідомили на сайті міської ради.

У дворі організували збір книжок, які передадуть до Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Книжки приносили і дорослі, і діти.

Утім головний сюрприз для місцевих мешканців – мистецький. Три стіни у дворі майстри графіті з «And Art Studio» розмалювали яскравими малюнками. Тепер замість похмурої цегли мешканці будинку дивитимуться на дерева, зірки та екзотичних птахів.

«До нас звернулося ОСББ «Гетьман-2015», щоб ми допомогли провести такий захід з благоустрою у цьому дворі і приурочити це до Міжнародного дня дитячої книги. Все це ми робимо за підтримки благодійного фонду «Дізар» Петра Нестерука, він є депутатом від нашого округу. Ми надіємося, що жителі цього двору оцінять це і їм буде приємно бачити ці розмальовані стіни», – розповідає голова громадської організації «Квітка Полісся» Тетяна Доброжанська.

Нині у дворі проводять капітальний ремонт. Тож, окрім яскравих малюнків на стінах, око людей тішитиме ще й новенька прибудинкова територія. 








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром