Паркова: молодь запрошують на африканський вечір

04 Квітня 2016, 13:51
1874 Джерело: moregeo.com

Укотре в місті відбудеться захід у рамках проекту EnglishOK, який здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа».

Цього разу англомовну молодь луцька запрошують на вечір континенту вічної спеки та сонця – Африки, інформують організатори.

EnglishOK – це чудова можливість удосконалити розмовну англійську та розширити свій світогляд, оскільки захід проводиться повністю англійською мовою та включає обговорення, дружні дискусії та ігри. Однак, організатори запевняють, щоб відвідати EnglishOK, не є необхідністю мати високий рівень англійської.

«Якщо ви любите іноземну мову та можете сказати декілька речень англійською, EnglishOK – це для вас», ‒ запевняє одна з організаторів Юля Піскорська. Також, варто зауважити, що вік учасників немає значення.

«І  хоча EnglishOK – молодий проект, ми маємо власні традиції і постійних учасників, які кожного разу відвідують вечір і створюють неймовірно дружню та приємну атмосферу. Та ми не зупиняємося на цьому. Кожного разу запрошуємо нових людей, з різним рівнем розмовної англійської, адже саме вони роблять наші EnglishOK-вечори неповторними», – ділиться досвідом одна з організаторів Уляна Кашепа.

На EnglishOK з тематикою «Африка» завітає іноземний студент СНУ, який народився ти виріс в Алжирі. Він розповість про культурні особливості його країни та поділиться міжнародним досвідом.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.  

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 066- 526-16-31 – Юлія, 093-74 8-03-32 – Катерина.

А, також слідкуйте за деталями в групі в Вконтакті  або на Facebook.  


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром