У піцеріях «Тарантелла» дарують Піцаньйонів

04 Квітня 2016, 11:19
2209

Ви не знаєте чим здивувати і потішити своїх малюків? Тоді гайда у піцерії «Тарантелла» за новими цікавими розвиваючими іграшками – Піцаньйонами.

Віднедавна у піцеріях «Тарантелла» на дітей чекає ціла колекція милих та кумедних іграшок – Піцаньйонів, які можна зібрати у колекцію та отримати чудовий конструктор – ПіцаньйонКар у подарунок.

Зібрати колекцію з дев’яти веселих коротунів дуже просто – замовляй будь-який дитячий сет та гарантовано отримуй у подарунок іграшку та паспорт колекціонера.

Смакуй дитячий сет та збирай колекцію кумедних іграшок, вклеюючи наліпки з іграшок у паспорт.

Зібравши колекцію з дев’яти Піцаньйонів, обмінюй паспорт з наліпками на чудовий конструктор  – ПіцаньйонКар.

А ще іграшки Піцаньйони можна розфарбувати у найрізноманітніші кольори. 

Поспішайте за новими іграшками у «Тарантеллу»!

Деталі та умови акції на сайті tarantella.com.ua та у піцеріях міста: пр. Волі, 9; пр. Соборності, 20; пр. Відродження, 18; вул. Ковельська, 40 (супермаркет «Наш Край»), вул. Сенаторки Левчанівської, 7, вул. Винниченка, 25. 



 

Коментарі
18 Липня 2016, 20:57
Сервіс по доставці піци просто ЖАХЛИВИЙ!<br/>Чекали на замовлення півтори години.Не буду розповідати весь квест, але виявляється власна доставки в піцерії відсутня, відправили службою таксі і переплутали адресу. Водій служби таксі повідомив, що вже пів години шукає адресу доставки. Дочекались нарешті замовлення. Працівник служби таксі повідомив, що йому не тільки не правильно вказали адресу, а і номер телефону замовника. І тут ще один сюрприз! До замовлення не додали ще одну піцу. На мій дзвінок до піцерії відповіла бармен Наталія, яка не вибачившись, не намагаючись жодним чином залагодити ситуацію повідомила, що нам піцу довезуть. І нахабно додала, що якщо це не влаштовує, то можемо прийти і забрати гроші на пр. Волі. На моє зауваження, стосовно ситуації, бармен Наталія, кинула слухавку.<br/>Крім того, хочу зауважити, що інформація на сайті про безкоштовну доставку після ста гривень є недостовірною!!!! Працівник служби таксі повідомив, що за замовлення заплатив 315 грн., а 40 грн. вартує доставка. На моє зауваження, що доставка безкоштовна, сказав, що сума доставки закладена у вартості замовлення і в чеку вказана загальна сума.<br/>Шановні власники та адміністрація!!!Не дезінформуйте своїх клієнтів!!! Це ваше право покладати витрати на доставку на замовника. Але ви не маєте жодного ні морального, ні законного права надавати неправдиву інформацію на своєму сайті та ошукувати своїх споживачів!!!Напишіть правду,доставка включена у суму замовлення!<br/>Тим більше, що статтею 27 «Закону про рекламу» передбачено дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення законодавства про рекламу!<br/>Вдоскональте сервіс, навчіть працівників вихованості, не порушуйте закону та поважайте своїх клієнтів!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром