Поліція не дозволила переоформити «Mercedes»

02 Квітня 2016, 17:38
1578 Джерело: benz-club.org

У Луцьку запобігли реєстрації автомобіля «Mercedes» з підробним маркуванням кузова.

30 березня в Луцький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що під час переоформлення автомобіля «Mersedes» виявили підробку маркування кузова, – повідомляє прес-служба Головного Управління Національної поліції у Волинській області. 

Автомобіль оглядав фахівець експертної служби МВС України Територіального сервісного центру. Під час огляду в місці нанесення знаків номера кузова фахівець виявив наявні сліди механічної обробки металу. Окрім цього, заводська табличка мала кустарне кріплення.

Легковик належить 56-річному мешканцю Луцька. Пенсіонер пояснив, що транспортний засіб придбав кілька років тому за кордоном. Тепер вирішив переоформити авто на доньку, тому і звернувся у Територіальний сервісний центр. 

Під час процедури переоформлення експерт і виявив ознаки підробки маркування кузова. «Mersedes» помістили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром