У режимі «нон-стоп»: у Луцьку відбудеться літній чемпіонат області з футзалу

24 Травня 2018, 16:50
Літній чемпіонат Волині може стати справжньою альтернативою «Співдружності» 3196 Джерело: АМФВ
Літній чемпіонат Волині може стати справжньою альтернативою «Співдружності»

Організатори планують провести повноцінну першість, яка розтягнеться практично на все літо.

Уперше Асоціація футзалу Волині планує провести літню першість у форматі розтягнутого по календарю чемпіонату. Протягом минулих років улітку футзальні колективи збиралися на традиційний турнір під назвою «Співдружність», яка була обмежена визначеними термінами та була по своїй суті швидкоплинними змаганнями. Цього ж року в Асоціації планують зібрати команди, які змагатимуться між собою та визначатимуть кращих протягом усього літа.

Попередньо формат турніру за наявності потрібної кількості учасників збере дві ліги по 8 команд. Уже 2 червня планують провести перший тур Літнього чемпіонату Волині та зробити перерву з 17 червня до 7 липня. Після завершення перерви і до 5-го туру змагань (базовий день – 14 липня) командам дозволять «трансферне вікно» для дозаявки нових гравців, а останній тур першості планується на 11 серпня. Після завершення чемпіонату команди розіграють Літній Кубок Волині з футзалу, фінал якого відбудеться 2 вересня.

Заявковий період триватиме до 1 червня, а остаточні заявки команди матимуть 8 червня. До турніру кожна команда може заявити по 16 гравців. Заявковий внесок для команд – 3700 гривень.

Усі матчі, як того вимагають правила футзалу, відбуватимуться на спеціальному покритті у спорткомплексі «Арени Спорт». Разом із тим, команди не будуть залежними від погодніх умов, які часто стають на заваді проведенню ігор на відкритих майданчиках.

Таким чином, і влітку Асоціація футзалу Волині планує продовжити повноцінну діяльність, а по-справжньому футзальні колективи матимуть шанс знову ж таки розвивати свою майстерність для кращих показників наступного футзального сезону.

Читайте також: Тренери та вихованці спортклубу Plaza взяли «золото» та «срібло»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024