Волі: хочуть демонтувати кіоск, де продають квартири скандальної забудови

01 Квітня 2016, 18:31
2312

Тимчасову споруду «Luceoria», де продають квартири від забудовника на проспекті Волі, 44а необхідно демонтувати на виконання рішення виконкому міської ради.

Про це йдеться у зверненні до міського голови керівника «Народного контролю» Волині, депутата Луцькради Павла Данильчука, інформує прес-служба громадського об’єднання.

Нагадаємо, 1 квітня Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення № 183-1 «Про демонтаж тимчасових споруд на вулицях міста». Згідно цього рішення власники тимчасових споруд, на які були відсутні правовстановлюючі документи, повинні були демонтувати їх за власний рахунок протягом 15 днів з дати ухвалення відповідного рішення.

У разі невиконання власниками тимчасових споруд цього рішення департаменту житлово-комунального господарства доручалось протягом місяця з дати ухвалення рішення демонтувати тимчасові споруди.

«Серед об’єктів, які підлягали демонтажу була тимчасова споруда ТзОВ «Буд-Трейд» розміщена за адресою: пр-т Волі, 44-а. Станом на сьогодні, за цією адресою і далі розташована тимчасова споруда, але вже під іншою назвою - «Luceoria», - зазначається у листі.

Павло Данильчук наголошує, що ніяких дозволів і погоджень на розміщення цього об’єкту міська рада не давала і в цьому році.

Тож депутат вимагає у найкоротші строки виконати вищезазначене рішення виконкому – демонтувати тимчасову споруду на проспекті Волі, 44а.

Коментарі
01 Квітня 2016, 23:44
та ніякіх звернень.бо бикі по іньшому не розуміють
03 Квітня 2016, 22:56
Ой Данильчук, дивись, аби твій жирний зад не настиг, чийсь чобіт.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром