Дві луцькі родини скандалять через паркан між обійстями

23 Травня 2018, 03:00
Сусідський паркан 4805 Джерело: sibvladenia.ru
Сусідський паркан

Сусідська війна через  паркан: дві родини лучан не можуть поділити територію біля власних обійсть.

Одна сім’я жила тихо та мирно десятками років, аж допоки будинок що поряд не викупили, тим самим позбавивши старожилів проходу на їхнє подвір’я. Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

У розпачі та з надією на допомогу луцьких владців лучанин Олександр Дячков  прийшов на земельну комісію. Чоловік розповідає,територія яка є фактично заїздом до його будинку,  за документами знаходилась у спільному користуванні громади. Відтак, як він так і його колишні сусіди завше мали доступ до власних будинків. Та з часом в обійстя, що поруч, змінились власники які  на думку Олександра, чомусь вирішили, що ця територія належить їм.

Тепер щоб зайти додому розповідає чоловік, він щоразу має просити дозволу новоспечених сусідів. Відтак Олександр Дячков вимагає у комісіянтів аби ті розібрались та змусили нинішніх власників прибрати паркан.

Прийшли на комісію і ті лучани що встановили ворота на прохідній частині. Інна Самчук розповідає, землю купували разом з територією що під парканом. А от хто видав дозвіл колишньому власнику на приватизацію землі  спільного користування, це вже якраз питання до самих депутатів. Адже без візування відповідних органів, цього б не сталося.

Переглянувши всі документи, члени комісії так і не пояснили, яким чином попередньому власнику вдалось приватизувати землю спільного користування, взялись перекладати відповідальність на інші інстанції.

В результаті, дружньо вирішили, що обидві родини звернулись не за адресою. І в цій ситуації їм пряма дорога до суду. Ось так працюють обранці громади, спершу дають добро на приватизацію а коли діло доходить до сусідських війн, то і я не я і хата не моя.

Читайте також: Луцька дітвора намалювала своїх мам

Коментарі
23 Травня 2018, 11:55
Такі депутати ще хочуть створити молодіжну міську раду. Є чому молодь вчити.
23 Травня 2018, 14:56
ситуація. Поселились поряд вовки, а не люди. Виживають мене, як можуть. І дітей своїх навчили тому ж. Страшні люди! І управи ніякої! Що робити?????
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром