На ремонт волинських доріг витратять втричі менше грошей

23 Травня 2018, 02:00
Дорога на Волині 1994 Джерело: ВолиньPost
Дорога на Волині

На ремонт доріг Волині витратять в рази менше коштів.  Річ у тому, що Кабмін вніс зміни в положення про так званий «митний експеримент».

Про це на оперативній нараді в ОДА розповіла заступник начальника Волинської митниці ДФС Тетяна Кравець, інформує Sfera-TV.Lutsk.

Мова йде про те, що якщо хоч один митний напрямок не виконує доведені показники, кошти не надходять на цей експеримент взагалі.

Такі зміни обурили голову ОДА Олександра Савченка і він запропонував написати звернення до Кабміну аби врегулювали це положення. Пригрозив голова і директору департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Івану Мирці, аби він вчасно почав ремонт доріг цього року.

Натомість думка волинян розходиться. Дехто каже, що дороги погані, інші вважають, що влада робить хоч щось.

До слова, керівник Укравтодору сьогодні розповів українським ЗМІ про проблеми в будівництві доріг до польського кордону.

Славомір Новак нагадав, що із загальної суми 100 млн євро польського кредиту для України, наданого в 2015 році, 32 млн євро призначено на пункти пропуску, а 68 млн євро – на дороги. Проте польські компанії не можуть розпочати будівництво доріг до шести пунктів пропуску на українсько-польському кордоні через бюрократичні перепони.

Читайте також: Яким буде ЗНО 2018: розповідають експерти

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром