Очільнику луцької злочинної банди Дауру Марганії загрожує 10 років тюрми

22 Травня 2018, 09:19
Справа Марганії 5003
Справа Марганії

Очільник банди, яка декілька років обкрадала лучан, може провести за ґратами 10 років.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив самооборонівець Олександр Ніколайчук. Допис він оприлюднив у понеділок, 21 травня. 

«Уже дехто і призабув про діяльність цинічної банди, яка кілька років поспіль грабувала офісні та складські приміщення, будинки й помешкання лучан. Шкода, що до суду із великої кількості її учасників та співучасників дійшло лише дві особи. Хтось і пам'ятає, як Даур, дивлячись в очі правоохороцям, говорив: «Да. Я влупив. А ви спробуйте доведіть». Луцькі патрульні поліцейські добре пам'ятають, коли по них стріляли під час однієї зі спроб затримання... І цей епізод не у суді. Бо не є достатньо доказів.

Справа «банди Марганії» складається із 17-ти епізодів і упродовж більше року розглядається колегією суддів начолі із головою Луцького міськрайонного суду по фактах крадіжок, володінням наркотичними засобами та вогнепальною зброєю і набоями, нанесенням тілесних ушкоджень.

Отже, розгляд вже сьогодні збіг кінця: відбулися судові дебати, останнє слово обвинувачених та репліки сторін захисту та обвинувачення.

Прокурор по моєму епізоду «попросив» для «главаря» 10 років тюремного ув'язнення із конфіскацією майна. Вирок колегії суддів будемо заслуховувати цієї п'ятниці, 25 травня, о 14:00. Принагідно, запрошую небайдужих містян та ЗМІ до приміщення суду, що поруч кільця на 40-му по вул. Конякіна, 3», – написав Олександр Ніколайчук.

Докази у справі Марганії
Докази у справі Марганії

Даур Марганія
Даур Марганія

Затримання грабіжників
Затримання грабіжників

Читайте також: Водій, що ледь не вбив у Луцьку 16-річного юнака, не сидітиме у в'язниці.

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
22 Травня 2018, 19:55
мало можна ы быльше
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром