Лучани скаржаться на роботу комунальників

31 Березня 2016, 17:13
1808 Джерело: facebook.com

Комунальники не виводять сміття з окремих вулиць, а контейнери «забувають» ставити під навіс. 

Лучани розповідають, що сміття на вулиці Богомольця біля контейнерів  не прибирають і таке неподобство триває уже близько п’яти років, – пише «»Народний контроль

Мешканці кажуть, якби самостійно не прибирали, то вулиця б перетворилася на великий смітник. Врешті містянам набридло виконувати роль двірників.

«Хто тут повинен прибирати?  Кажуть, що це територія нічийна. Як нічийна? Ми ж платимо за комунальні послуги – серед яких і прибирання вулиці», – обурюється Мар’яна Леонівна.

Журналісти «Народного контролю» звернулися у міський департамент ЖКГ, керівник якого Микола Осіюк одразу дав розпорядження підлеглим вирішити проблему.

«Водночас дам рекомендацію місцевим: майданчики для збору сміття і контейнери передбачені саме для збору побутових відходів.  Натомість люди зносять до контейнерів і гілляччя, і будівельні відходи. Це неправильно, врешті мешканці також повинні стежити за порядком на прилеглих до їхніх садиб територіях», – наголосив заступник директора департаменту ЖГК Луцька Микола Осіюк.

Крім того, що комунальники не завжди забирають сміття, вони забувають поставити контейнери під навіс.

На своїй сторінці у Facebook  журналістка Тетяна Грішина розповіла, що спочатку поставити сміттєві баки у призначене для них місце не дозволяли високі бордюри.

«Я писала, що біля мого будинку контейнери мають нові навіси, але баки під навіси не завозять через високі бордюри. 24 дні тому написала повідомлення на «Відкрите місто». 22 дні тому прийшло повідомлення від Луцькспецкомунтрансу: «Найближчим часом біля даного навісу облаштують з'їзд. Водію та вантажникам наголошено про необхідність встановлення контейнерів під навіс», – йдеться у дописі.

Проте облаштування заїзду не допомогло і сміттєві баки й надалі залишаються стояти на дорозі.

«Зробили заїд більш плавним. Але, з часу облаштування плавного заїзду баки жодного разу не завозили під навіс. Я знову про це написала. Комунальники знову відписали вчора: «Водію та вантажникам наголошено про необхідність встановлення контейнерів під навіс». І закрили цю проблему на платформі «Відкрите місто». Сміття сьогодні вивозили. А контейнери і досі там», – написала Тетяна Грішина. 



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром