Волі: зупинять незаконне будівництво

31 Березня 2016, 16:16
2041 Джерело: facebook.com

Будівництво на проспекті Волі, 44-А призупинять через позов до суду.

Про це йдеться у відповіді міського голови Миколи Романюка на депутатське звернення Павла Данильчука, – пише «Народний контроль» на своїй сторінці у Facebook.

 

Ще 16 березня керівник «Народного контролю» на Волині звернувся до Миколи Романюка з вимогою про вжиття невідкладних заходів, щодо призупинення незаконних будівельних робіт на вулиці Теремнівській, 65а та проспекті Волі, 44а. Депутат пропонував, зокрема, звернутися із позовами у суд про заборону продовження будівельних робіт на вказаних об’єктах та примусове знесення незаконно збудованих конструкцій.

У відповіді з міськради йдеться про те, що працівників відділу державного архітектурно-будівельного контролю не допустили на будівельний майданчик на проспекті Волі, 44адля проведення перевірки. З приводу цього відкрите кримінальне провадження.

Також забудовник ТзОВ «Буд-Трейд» не надав документацію, хоча держархбудконтроль не проводив реєстрацію дозвільних документів щодо будівництва на проспекті Волі, 44а.

«Готується позов до ТзОВ «Буд-Трейд» про припинення виконання будівельних робіт», - ідеться у відповіді.

Разом з тим міський голова відповів, що застережень щодо будівельних робіт на вул.Теремнівській 65а у чиновників немає, хоча ще тиждень тому головний архітектор у коментарі журналістам розповідав про існуючі там порушення.

Нагадаємо, що поблизу Теремнівських ставків скандально відома підприємець Лариса Павлович будує новий багатоквартирний житловий будинок попри те, що міська рада не продовжила їй договір оренди на землю. 




 

Коментарі
02 Квітня 2016, 19:21
Виходить що смітник кращий за новобудову.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром