Відома телеведуча мало не потрапила під ніж у Луцьку

19 Травня 2018, 11:57
Маша Єфросиніна 3303
Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна нині їздить по містах України з майстер-класами для жінок «Ти у себе одна». В «ювілейному» для подорожі ведучої, 20-му місті – Луцьку з Єфросиніною трапилася неприємність – скрутило живіт.

Про це телеведуча розповіла в своєму Інстаграмі, пише «Детектор Медіа».

За її словами, все вказувало на те, що це апендицит. Єфросиніна вирушила в звичайну державну лікарню Луцька, і була не тільки поставлена на ноги, але і повністю зачарована місцевими хірургами:

«Коли в приймальному відділенні нас зустрів пан Сергій, Оля тихо промовила: «Який красивий, він що, з серіалу «Черговий Лікар?», – розповіла про свою пригоду Єфросиніна.

 «Потім прийшов не менш симпатичний пан Олександр, оглянув мене, і сказав те, за що я його буду довіку любити:  «Нє, її треба відкачати – в мене жінка ввечері на неї збирається!» Побігли на УЗІ, я їм виймаю мозок чи треба мене оперувати, але ж в мене виступ? Після всіх оглядів (обожнюю лікарський гумор) я отримала вердикт:

«Ми, звичайно, можемо тебе прооперувати, але виключно для того, щоб ти в нас тиждень полежала і попрактикувала українську».

В кінцевому рахунку, на майстер-клас Маша Єфросиніна все-таки встигла. Тепер запевняє, що з нею все добре - просто дали про себе знати її заокеанські подорожі, зміна клімату і води.

3
Допис ведучої в соцмережі
Допис ведучої в соцмережі

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром