Ветеранів: депутати підтримують забудовників, які розвивають місто

30 Березня 2016, 17:38
2086 Джерело: kazkovaoselya.com.ua

Обранці громади вирішили підтримати забудовника, який працює на розвиток міста, і зменшили розмір пайової участі ТзОВ «Казкова оселя» у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Про це стало відомо під час сесії міськради у середу, 30 березня. 

Депутат Ігор Поліщук зауважив, що концепцію, за якою зменшувати пайову участь забудовнику, так і не напрацювали, тому фракція «УКРОП» не голосуватиме за прийняття рішення.

«Ми не будемо голосувати за будь-які проекти, поки не буде порядку у звільненні від сплати. Поважаю Покровського (Андрій Покровський ‒ власник компанії «Казкова оселя», ‒ ред..) як бізнесмена і не проти самого проекту. Я проти підходу до вирішення таких питань», – зазначив Ігор Поліщук.

Проти заяви Поліщука виступив депутат Євген Ткачук. Він вважає, що забудовник зробив багато для розвитку міста, тому таких інвесторів необхідно підтримувати.

«Я говорю не як товариш Андрія Покровського. Можна обвинувачувати і робити будь-які виступи. Але було подано усі відповідні документи. Дійсно, забудовник зробив стільки для міста, що таких підприємців ми маємо звільняти від сплати у першу чергу. Шановні колеги, прохання відкинути політичні амбіції та підтримати рішення», – закликав Євген Ткачук.

Позицію Ткачука підтримали ще кілька депутатів, а міський голова Микола Романюк попросив  «дружити з інвесторами, які хочуть зробити місто кращим». Тож більшість обранців громади вирішили підтримати проект рішення про зменшення пайової участі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром