Луцький двір: на дитмайданчику поставили приватні будинки

30 Березня 2016, 17:00
2766

Біля багатоповерхівки на проспекті Волі, 14 немає дворової території, бо ділянку забрали під приватну забудову.

Все, що лишилося мешканцям будинку у центрі міста – це вузенька доріжка, яка відділяє багатоповерхівку від приватних будівель.

Люди розповідають, що ще років 15 тому біля їхнього будинку був просторий майданчик, де відпочивали як діти, так і дорослі.

«Тут можна було і одяг повісити. Була гірка, столики з лавочками. А тепер гляньте, є одна лавка і то просто біля стоянки автомобілів. Звісно, їм тут добре було будинки ставити, це ж центр міста», – ділиться місцева жителька.

Поблизу мешканці сусіднього будинку на невеличкій ділянці побудували власний дитмайданчик, але з часом від нього лишилися самі руїни. Тому і тут діти погратися не можуть. Через відсутність майданчика, кажуть батьки, й надвір виходити ніхто не хоче.

Крім того, за словами жителів, навіть по вузькому відрізку доріжки, який залишився від прибудинкової території, безпечно ходити було неможливо. Просто попід під’їздами постійно їздили автомобілі. Щоб обмежити їхній рух, мешканці самостійно поставили перепони.

Територію, кажуть старожили, люди пробували відстояти, проте їм це не вдалося. Тепер уже знайти місце, де можна було б поставити лавку, практично неможливо.

Тому жителям доводиться лише миритися з тим, що повноцінний двір біля їхнього будинку навряд чи уже можна відновити. 















 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
30 Березня 2016, 21:48
А самим мешканцям скинутись грошима і зробити цей дитячий майданчик слабо?
31 Березня 2016, 15:34
Зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Нема де лавочку поставити, а на фото вона є. Нема де майданчик зробити, а на фото місце, де замість недобитків майданчика можна зробити щось гарне для дітей. А взагалі з фотографій незрозуміло, що і як виглядає насправді. Можна тільки зробити висновки, що господарями там і не пахне. Повстидалися би показувати, що не можуть самотужки навіть сміття поприбирати з території.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром