Куди піти з дітьми на вихідних 19–20 травня

20 Травня 2018, 10:20
Куди піти з дітьми на вихідних 2445
Куди піти з дітьми на вихідних

Ось і прийшли довгоочікувані вихідні – час, коли можна відпочити від буденних робочих днів.

Тому журналісти Район.Луцьк підготували для вас підбірку заходів, на яких ви можете провести час із дітьми.

СУБОТА, 19 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 20 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ПТАШИНІ ПРИГОДИ»

Мале пташеня ще не встигло навчитися літати, аж вже прийшов час  міграції. Йому доведеться пережити арктичну зиму, перемогли лютих ворогів і стати сильним, щоб возз'єднатися зі своєю сім'єю, коли прийде весна.

Час і місце: 12:20 (3D), 15:50 (3D) – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1.

СУБОТА, 19 ТРАВНЯ

ЕКОФЕСТИВАЛЬ «ЗЕЛЕНА ШКОЛА»

На Театральному майдані міста Луцька відбудеться Екологічний фестиваль «Зелена школа».

Дійство відбудеться 19-го травня і триватиме з 15:00 до 20:00.

У програмі заходу яскраві конкурси, вистави, майстер-класи на екологічну тематику. Активні учасники отримають подарунки.

Захід відбудеться в рамках відзначення Дня Європи у місті Луцьку та фінансуватиметься з коштів українсько-німецького проекту «Екологічна дружба понад кордонами».

Екофестиваль
Екофестиваль

СУБОТА, 19 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 20 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ТАТКО ГУСАК»

Гоноровий гусак Пенг залишає свою зграю, адже хоче жити за власними правилами. Але одного разу він випадково рятує двох осиротілих каченят, Чі та Чао, від страшного кота Банзу. Після того малюки прив’язуються до Пенга, як до татуся. Мимохіть гусак погоджується доглянути малих, адже насувається зима, а навколо чатують кровожерливі звірі. Незвичайна трійця вирушає у цікаву, але й сповнену небезпек подорож через ліси та гори, щоб віднайти свої рідні зграї та...самих себе.

Час і місце:  10:20, 14:00, 17:30 – кінотеатр Premier city, вулиця Сухомлинского, 1; 12:45 (СУБОТА), 10:15, 12:45 (НЕДІЛЯ) – кінотеатр MULTIPLEX, проспект Президента Грушевського, 2.

НЕДІЛЯ, 20 ТРАВНЯ

ВИСТАВА ДЛЯ ДІТЕЙ «ЛІСОВИЙ ЦИРК»

У Волинському академічному обласному театрі ляльок покажуть дитячу виставу «ЛІСОВИЙ ЦИРК». Вартість квитка – 20 гривень. Вистава триватиме годину – це з антрактом. Вистава для дітей з трьох років.

Вистава «Лісовий цирк» – яскрава, весела і повчальна. Всі, хто любить цирк, зможуть на деякий час поринути у дивовижну атмосферу циркового дійства і повеселитися разом зі смішними клоунами-фокусниками, захоплюватися великим магом Алі-каром та його помічниками – цирковими артистами.  Серед них – безстрашний Їжак Мітелко та боязкий Заєць, який  не зумів протистояти нахабному Вовкові і вчинив негідно... Чим закінчиться ця історія – дізнайтеся з вистави.

Час і місце: вулиця Кривий Вал, 18; початок о 12:00.

Вистава для дітей
Вистава для дітей

СУБОТА, 19 ТРАВНЯ – НЕДІЛЯ, 20 ТРАВНЯ

МУЛЬТФІЛЬМ «ЛЕОНАРДО: МІСІЯ МОНА ЛІЗА»

У невеликому селищі на морському узбережжі підростає розумне хлопченя на ім'я Леонардо. Він випробовує свої неймовірні винаходи, Лоренцо допомагає йому, а Джоконда глузливо спостерігає за ними. Пригоди починаються, коли вони зустрічають загадкового казкаря, який розкриває їм таємницю про сховані скарби.

Час і місце:  12:10; 13:45; 16:55 – кінокомплекс Адреналін, вулиця Карбишева, 1.

ВДАЛИХ ВИХІДНИХ!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром