Президента просять розібратися зі смородом у Луцьку

18 Травня 2018, 11:48
Лучани хочуть дихати чистим повітрям 1532
Лучани хочуть дихати чистим повітрям

Жителі Луцького району просять в представництва Президента України посприяти попередженню екологічної катастрофи в обласному центрі Волині та навколишніх населених пунктах.

Повідомлення з таким змістом 16 травня розмістив на сайті електронних петицій офіційного інтернет-представництва Президента України Володимир Омельчук.

Вже п’ять років, написав Омельчук, екоситуація в Луцьку та навколишніх селах є катастрофічною. І вдень, і вночі чути нестерпний сморід, неодноразово в річці Стир, яка протікає містом, спливає мертва риба.

«Керівництво міста, області, Луцькводоканалу та екологічної інспекції ігнорують та замовчують проблему. Якщо три-чотири роки тому сморід чули лише влітку та в нічний час, проте сьогодні він став цілодобовим», – повідомив Омельчук.

Отож, через таку ситуацію Володимир Омельчук і звернувся до Президента, аби він посприяв запобіганню екологічної катастрофи у місті та районі, та притягнув до відповідальності посадових осіб, які своїми діями та бездіяльністю привели місто до такого стану.

Петицію підписала всього 31 людина з 25 тисяч необхідних. Тому Володимир Омельчук розмістив посилання на петицію в групі Княгининівської громади у Facebook, аби його підтримало більше людей.

Збір підписів триває, залишився 91 день.

Допис
Допис

Читайте також: Лучанин просить зробити проїзд для пенсіонерів платним 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром