Депутат Микола Яручик разом з ГР «Свідомі» робитимуть місто кращим

17 Травня 2018, 21:58
Громадянський Рух «СВІДОМІ» підписав із Миколою Яручиком меморандум 2280
Громадянський Рух «СВІДОМІ» підписав із Миколою Яручиком меморандум

Громадянський Рух «СВІДОМІ» підписав із народним обранцем міста Луцька Миколою Яручиком меморандум про співпрацю, аби реалізувати проект «ЗА зручний транспорт для лучан!».

Про це стало відомо у четвер, 17 травня, пише ділове видання Конкурент.

За словами співзасновника руху «Свідомі» Тараса Шкітера, Микола Яручик – один із найдосвідченіших та найпрофесійніших депутатів міськради. Також він зауважив, що Яручик готовий та може працювати на благо Луцька.

Тарас Шкітер
Тарас Шкітер

«Депутат завжди конструктивно працює із засновником ГР «СВІДОМІ» Андрієм Покровським у міській раді. Тому ми знайшли точки дотику та можливість працювати разом у важливому напрямі: громадський транспорт. Ця тема є актуальною і стосується кожного мешканця Луцька. Тому я переконаний, що ми досягнемо успіху», – зазначив Тарас Шкітер.

Микола Яручик
Микола Яручик

На що Микола Яручик додав, що давно почав спостерігати, як діє Громадський Рух і бачить, що його діяльність приносить лучанам лише позитивні результати.

«У мене є доступ до багатьох посадовців, у вас – безліч напрацювань щодо різноманітних соціальних проектів, як-от «Округи без депутатів». Тому вважаю, що, об'єднавшись, ми зможемо продемонструвати кращі результати, ніж працюючи самостійно», – зауважив Яручик.

Та й загалом, каже Яручик, така дружба ніколи не буде зайвою. Якби вона була ж така сама у сесійній залі, то місто працювало б краще.

Підписують меморандум про співпрацю
Підписують меморандум про співпрацю

Спочатку депутат разом і «свідомими» реалізовуватимуть ініціативу щодо транспорту в місті. Тобто налагоджуватимуть співпрацю Луцькради, місцевих перевізників і лучан для покращення транспортної інфраструктури.

На завершення заходу Тарас Шкітер і Микола Яручик підписали меморандум. Тепер почнуть реалізовувати проект «ЗА зручний транспорт для лучан!».

Читайте також: Як лучан об’єднувала вишиванка на Театральному майдані

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром