Луцькі підприємці можуть залишитися без газу

17 Травня 2018, 16:48
Газ можуть вимкнути 1721
Газ можуть вимкнути

Газопостачання обіцяють припинити у разі, якщо підприємці не виконають вимог закону. 

Луцькі підприємства різної форми власності можуть лишитися без газу у разі, якщо не встановлять засоби для дистанційної передачі показників лічильників. Такі пристрої вони повинні встановити до 27 травня. Відповідне попередження з'явилося на сайті ПАТ «Волиньгаз» у четвер, 17 травня. 

Ідеться, зокрема, про те, щоб наприкінці травня покази лічильника вже передавали у новий спосіб.

Газовики пояснюють, що всі підприємці отримали лист із детальними інструкціями щодо встановлення пристроїв. Сьогодні фахівці «Волиньгазу» розвивають мережу диспетчерського управління газорозподільною системою області. Це роблять у рамках переходу внутрішнього ринку природного газу на добове балансування. Впровадити його збираються 1 серпня цього року, а дистанційна передача показників є для того головною передумовою.

За даними газовиків, модеми для передачі даних наразі не встановили передусім у маленьких підприємствах та бюджетних установах. Саме вони можуть залишитися без газу найближчим часом. Відновити газопостачання буде можливо тільки тоді, коли всі вимоги закону підприємства виконають. Ця процедура платна.

Деталі можна дізнатися на сайті «Волиньгазу».

Читайте також: Частині жителів Луцька не постачатимуть гарячу воду.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром