Чи готові лучани їздити у маршрутках за 5, а не 4 гривні

17 Травня 2018, 00:04
Змінили вартість проїзду у луцьких маршрутках 1574 Джерело: Корабелов.ИНФО
Змінили вартість проїзду у луцьких маршрутках

Всім хто користується маршрутними таксі у Луцьку,  вкотре доведеться затягнути паски тугіше.

Перевізники таки домоглися свого і змусили місцеву владу збільшити вартість проїзду з чотирьох до п’яти гривень. Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Ще з початку 2018-го року перевізники почали просити у Луцькради підняти ціни на проїзд у міських маршрутках. Мовляв, значно подорожчало пальне і зарплату водям потрібно підвищити. А так як відразу позитивного результату на свою користь не отримали , взялись звинувачувати владців у бездіяльності . Після цього посадовці так би мовити і здались. Щоправда, у відповідь поставили чимало претензій до якості перевезень та підписали відповідний меморандум з власники маршрутів. Звісно ж останні відразу пообіцяли що підвищать якість послуг у  маршрутках та врегулюють графік їхнього руху.

Час ішов і на апаратних нарадах відділ звернень громадян Луцькради  не втомлювався розповідати про нарікання людей на неякісні перевезення.  Тож судячи з інформації, нічого на краще перевізники так і не змінили. Натомість,  про підвищення ціни на проїзд  ніхто не забув. Сьогодні прийшли на виконком відстоювати своє і таки домоглися чого хотіли. Члени виконкому всі голосують ЗА, збільшивши вартість проїзду з 4 до 5 гривень. Та чи готові встановлений тариф платити лучани?

Дивіться більше у сюжеті.

 

Читайте також: У Луцьку пройде Екологічний фестиваль «Зелена школа»

Як у Луцькому НТУ підписували «Кодекс честі»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром