Дітей просять захистити від луцьких «шумахерів»

16 Травня 2018, 15:58
Водіїв треба уповільнити 3202
Водіїв треба уповільнити

Лучани скаржаться на те, що після приведення до ладу дороги біля дисадка водії тут почали порушувати швидкісний режим, що створює значну небезпеку для пішоходів.

Про це на платформі Відкрите місто написала Ірина Півнюк.

Жінка повідомила, що після ремонту дорожнього покриття на вулиці Липинського у Луцьку, колись занедбана дорога напроти дитсадка №40 «Дивосвіт» перетворилась на «швидкісну трасу». За словами лучанки, у «годину пік» пішоходам досить проблематично переходити дорогу, оскільки автівки рухаються з великою швидкістю, а водії рідко звертають увагу на пішоходів і не пропускають їх.

Оскільки така ситуація наражає на небезпеку дітей і заради зниження ризику аварійності авторка допису звернулась до відповідних служб з проханням якось обмежити швидкість автівок на цій ділянці дороги: встановити відповідні знаки, обмежувачі швидкості тощо.

«Тим більше, за садочком знаходиться школа, яка має цього року запрацювати. Давайте про це подумаємо зараз!!!!!!!», – закінчила ще одним аргументом свій допис Ірина Півнюк.

Читайте також: Ковельська: переходи мають бути обладнані острівцями безпеки

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
17 Травня 2018, 18:27
Одні дибіли спроектували таку "дорогу", інші побудували, а тепер водії винні в цьому. Хто заважав побудувати перехід (підземний, наземній), в полі побудували дорогу, з нуля.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром