Середньовічні воїни перекриють рух у центрі міста

09 Червня 2018, 08:00
«Князівський бенкет» 2656
«Князівський бенкет»

Під час проведення в обласному центрі Волині Фестивалю середньовічного духу «Князівський бенкет» на деяких вулицях обмежать рух автотранспорту.

Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

У суботу, 9 червня, о 15:00, на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться урочиста хода учасників фестивалю середньовічного духу «Князівський бенкет». Закінчиться вона у Старому місті, перед замком Любарта, де й відбудуться лицарські бої, майстер-класи з ремесел, ярмарок, конкурси та інші розваги.

На час підготовки до проведення дійства та під час проведення фестивалю обмежать рух автотранспорту у Старому місті, зокрема на перехрестях вулиць Плитниці та Замкової, Данила Галицького та Кафедральної, Данила Галицького та Братковського, Драгоманова та Кафедральної.

Крім того, під час проходження урочистої ходи від автівок звільнять Замкову площу та території, розташовані за маршрутом ходи: біля Палацу культури на вулиці Богдана Хмельницького,1, власне Театральний майдан, вулицю Лесі Українки, майдан Братський міст, вулиці Братковського та Кафедральну.

Читайте також: У Луцьку проведуть конкурс-парад чорних котів

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
09 Червня 2018, 11:49
щоб ви всрались з вашим перекриттям.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром