У «Променя» хочуть забрати парковку

15 Травня 2018, 19:57
Костянтин Петрочук - ліворуч, Олександр Сологуб - праворуч 3882 Джерело: https://konkurent.in.ua
Костянтин Петрочук - ліворуч, Олександр Сологуб - праворуч

Після серії гучних скандалів в стінах міської ради, влада у Луцьку вирішила не зупинятися на досягнутому та винесла на черговий виконком рішення про розірвання в односторонньому порядку договору про співпрацю між школою плавання та товариством «Проміньпарксервіс».

Співпраця полягала в облаштуванні спільної парковки на території Луцького плавального басейну, якою могли користуватися, як відвідувачі школи плавання, так і відвідувачі РЦ «Промінь». Окрім того, облаштовали окрему паркову біля басейну, а також встановили спортивний та ігровий майданчики. Як повідомив Конкуренту директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк, бажання розірвати договір про співпрацю в односторонньому порядку стало прикрою несподіванкою.

«До нас ніхто не звертався із жодними претензіями. Про намір розірвати угоди ми дізналися з проекту рішення, винесеного на виконком. Вважаю це політичним тиском на РЦ «Промінь», – заявив Дмитро Грелюк.

Також він додав, що адміністрації басейну було видано п'ять карток, за якими працівники могли залишати свої автівки на стоянці на невизначений час. У разі проведення змагань, складалися списки учасників, які також могли безперешкодно залишати свої машини на території парковки. Будь-який відвідувач басейну також мав нагоду безкоштовно припаркувати свій автомобіль на дві години на території «Променя» або ж на довший термін та території стоянки біля басейну. Цього часу достатньо, адже тренування в басейні триває 45 хвилин.

Дві безкоштовні години паркування, при тому, що заняття триває 45 хвилин
Дві безкоштовні години паркування, при тому, що заняття триває 45 хвилин

Як розповів у коментарі юрисконсульт Валентин Хаймик, договір про співпрацю «Променя» з Луцькою плавальною школою заключний до 2041 року. Згідно з умовами договору, вони можуть бути змінені за взаємною згодою з обов'язковим складанням письмового документа, що затверджується рішенням Виконавчого комітету Луцької міської ради. А дострокове припинення Договору відбувається лише за згодою сторін відповідно до чинного законодавства. Тобто, якщо договір розривати в односторонньому порядку, це буде порушенням.

Директор Луцького плавального басейну Олександр Сологуб відмовився давати коментарі по телефону.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, який курує спорт у місті, сказав, що дуже зайнятим, а коли звільниться – не знає.

Костянтин Петрочук - ліворуч, Олександр Сологуб - праворуч.
Костянтин Петрочук - ліворуч, Олександр Сологуб - праворуч.

Раніше ЗМІ писали про те, що Сологуб тренував сина Костянтина Петрочука. Відтак після того, як Петрочук став заступником міського голови, він посадив Олександра Сологуба в крісло директора комунального басейну.

Разом вони вже встигли засвітитися у скандалі із закупівлею хлору для плавальної школи, про що писало ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, це вже не вперше, коли влада у Луцьку з політичних мотивів тисне на РЦ «Промінь». Раніше теж лунали звинувачення в начебто невиконанні розважальним центром своїх обіцянок. Пізніше всі вони були спростовані.

Парковка розташована поряд з дитячим майданчиком
Парковка розташована поряд з дитячим майданчиком

Відвідувачі школи плавання, так і відвідувачі РЦ «Промінь» могли користуватися басейном
Відвідувачі школи плавання, так і відвідувачі РЦ «Промінь» могли користуватися басейном

Заїзд у парковку
Заїзд у парковку

РЦ облаштував для басейна парковку з окремим заїздом
РЦ облаштував для басейна парковку з окремим заїздом

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром