Ківерцівська: поламана вантажівка два дні блокувала рух транспорту

28 Березня 2016, 16:44
2164

Через автомобіль, який поламався на пішохідному переході, протягом двох днів на вулиці Ківерцівській був ускладнений рух транспорту.

Поламаний вантажний автомобіль місцеві мешканці помітили у ніч з 26 на 27 березня. Автівка зупинилася просто на пішохідному переході, відповідно створила незручності не лише для руху іншого транспорту, а й для пішоходів.

Мешканці розповідають, що впоратися з несправністю самостійно водій не міг, тому, вочевидь, чекав евакуатора. У неділю, 27 березня, рух вулицею був досить ускладненим. Для врегулювання ситуації на дорозі 28 березня приїхали патрульні.

«Вранці був такий затор, що машини стояли від вишківського переїзду і далі кінця видно не було. То сьогодні уже приїхала поліція і регулювала рух», – каже мешканець будинку, поблизу якого зупинилося авто.

З проїжджої частини вантажівку забрали у понеділок, 28 березня, близько 12 години. Нині повноцінний рух транспорту на вулиці Ківерцівській відновлено.

До слова, інцидент трапився поблизу будинку № 6, у який уже кілька разів в’їжджали автомобілі. Тому депутат округу Юрій Безпятко подавав запит щодо обмеження швидкості на небезпечній ділянці.




Фото Юрія Безпятка

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
29 Березня 2016, 03:06
<p>Треба не подавати клопотання про обмеження швидкості а зроби ремонт дороги, водій наїхав на колектор каналізації і обірвав задню вісь на авто!!!! Нехай тепер подасть в суд на автодор і ті йому все відшкодують!</p>
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром