Грушевського: «п’яну» аварію досі не розслідують

28 Березня 2016, 12:42
2387

Два тижні тому на пішохідному переході на проспекті Грушевського автівка збила дівчину. На щастя, вона вижила, однак протягом 10 днів після аварії до потерпілої з правоохоронців так ніхто і не з’явився.

Обурені бездіяльністю поліції батьки дівчини звернулися до «Народного контролю».

Страшні кадри наслідків аварії з’явились у мережі ще у вечір дорожньо-транспортної пригоди – 7 березня. Саме тоді Надію збили на пішохідному переході. Потерпіла народилась у сорочці – вона дуже швидко прийшла до тями. Однак моменту аварії зовсім не пам'ятає.

«Ми йшли з інституту, потім попрощалися з дівчатами. А далі я нічого не пам’ятаю. Отямилась лише тоді, коли везли в коридорі до палати», – згадує дівчина.

Мати потерпілої – Любов Миколаївна – про аварію дізналась від поліції. Вона одразу приїхала до лікарні. На щастя, діагнози були не смертельні. «Сказали, що в неї струс мозку, розбита голова, два переломи тазу, забої ніг та спини», – згадує жінка.

За словами численних свідків ДТП, відповідні протоколи поліцією були складені одразу на місці аварії, а у водія зафіксували стан алкогольного сп’яніння. Однак мати потерпілої розповіла – слідчих дій щодо дорожньо-транспортної пригоди ніхто не проводив. Зате заявлявся сам водій – з пропозицією.

«Він сказав, щоб ми написали, що не маємо до нього претензій. Мовляв, ні в чому не винен, просто їхав не в той час», – розповіла журналістам Любов Миколаївна.

«Народний контроль» зареєстрував звернення до поліції, аби розслідування все ж провели, а винних покарали.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром