Луцькі маршрутки просять замінити нормальними автобусами

14 Травня 2018, 10:59
Автобус майбутнього 7441
Автобус майбутнього

Лучанка запропонувала владі обласного центру Волині покращити якість пасажирських перевезень, замінивши невеликі автобусу, які зараз перевозять лучан, на великі міські.

Відповідну петицію розмістила у понеділок, 14 травня, на сайті ЄСМП Яна Ткачук.

Жителька обласного центру переконана, що пасажирів у Луцьку мають перевозити великі автобуси, які курсують за чітким графіком. А на кожній зупинці має висіти інформаційне табло з розкладом руху трансорту.

Лучанка наголосила, що у «години пік» кількість автобусів на маршрутах має бути збільшена, аби забезпечити комфортне перевезення містян.

Авторка петиції закликала лучан підтримати її клопотання, адже практично усі стикалися з проблемою доїзду, наприклад, на роботу.

«Вартість проїзду (ціна постійно зростає, а умови дедалі гірші) повинна гарантувати хоч якийсь мінімум комфортного пересування мешканців громадським транспортом, а саме – надійний транспорт згідно графіку», – підсумувала Яна Ткачук.

Читайте також: Лучани скаржаться на малу кількість маршруток №4

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
14 Травня 2018, 16:43
Давно пора а то ті "Богдани" та "Еталони" гнилі та розсипаюця на ходу
14 Травня 2018, 21:25
Влада м.Луцька займається дерибаном бюджету громади, /наші грабіжницьки податки/ а для жителів міста ніц не робить. Обдерті фасади будинків на центральних вулицях, а з двору- жах. Стидоба керівництву міста і його службам. Гості міста вражені станом доріг (зруйноване покриття, ями, короста-нашльопки ямкового ремонту, щербаті, не замінені бордюри вже на новому ремонті по вул.Ковельській... де контрольючі служби, ау ?,прокурорський нагляд міста...???. Жаль міста, яке зростало , а нині котиться в прірву............................................?????????????????????????, а про транспортну систему... обслуговування людей немає про що й говорити.
16 Травня 2018, 17:03
Підтримую
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39