У Луцьку група рятувальників навчилася керувати безпілотниками

29 Березня 2024, 15:12
Ще одна група працівників управління ДСНС у Волинській області пройшла курси підвищення кваліфікації 331
Ще одна група працівників управління ДСНС у Волинській області пройшла курси підвищення кваліфікації

Ще одна група працівників управління ДСНС у Волинській області пройшла курси підвищення кваліфікації при навчально-науковому центрі «Volyn Business Hub» в ЛНТУ. 

Вони завершили навчання за програмою «Підготовка зовнішніх пілотів (операторів) безпілотного літального апарату». Про це йдеться на сайті вишу. 

«Уже не вперше ми з вами проходимо курси і вручаємо відповідні сертифікати, які підтверджують рівень ваших компетенцій. Дуже приємно, що нам довіряють організаційно-методичне забезпечення, а ви отримуєте достойні навички. Бажаю, аби ці вміння і знання були використані лише в мирних цілях», – привітала учасників курсу проректорка з НПР та досліджень ЛНТУ Олена Лютак.

Керівниця ННЦ «Volyn Business Hub» Олена Вісин відзначила, що курси підвищення кваліфікації відбуваються завдяки тісній співпраці ГУ ДСНС у Волинській області та ЛНТУ і найголовнішим  результатом взаємодії є ті компетенції, які отримують учасники курсу й можуть їх застосовувати у своїй професійній діяльності.

«Отримані навички нам допомагають, тенденція застосування показала свою ефективність, тому ці вміння потрібні і ми будемо далі працювати», – зауважив провідний інспектор Луцького районного управління ГУ ДСНС Владислав Самойленко.

Насамкінець учасники навчань отримали сертифікати, що свідчать про здобуття відповідних компетенцій щодо конструкції БПЛА, принципів польоту та керування, налаштування контролера польоту, електроніки БПЛА, системи відеозв’язку та керування, пілотування БПЛА.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024