У Луцьку спортсменам вручили грошові сертифікати

29 Березня 2024, 13:27
Спортсмени та міський голова 383
Спортсмени та міський голова

У Луцьку спорсмени Богдан Мочульський (джиу-джитсу) та Аліна Хміль (біатлон), які у 2024 році досягнули високих результатів на Чемпіонаті Європи та зимових Юнацьких Олімпійських іграх, зустрілися із міським головою Ігорем Поліщуком.

Разом із ними на зустрічі були присутні тренери Аліни Хміль – Роман Андрійчук і Микола Поліщук – і директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий. Він поінформував міського голову про нові досягнення спортсменів.  Про це йдеться на сайті Луцької міської ради. 

27-річний Богдан Мочульський – військовослужбовець Волинського прикордонного загону – неодноразовий призер чемпіонатів Європи, світу, переможець чемпіонатів світу, дворазовий чемпіон Всесвітніх ігор. У 2024 році Богдан здобув золоту медаль на Кубку Європи. Наставник спортсмена – заслужений тренер України Ігор Юхименко.

16-літня Аліна Хміль – кандидатка у майстри спорту з біатлону і перша спортсменка, яка потрапила на зимові Юнацькі Олімпійські ігри від Волинської області за весь час незалежності України. 

Поліщук вручив портсменам грошові сертифікати на суму 10 тисяч гривень.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром