У Луцькому НТУ запрацювала Школа проєктного менеджменту

28 Березня 2024, 13:48
У Луцькому НТУ запрацювала Школа проєктного менеджменту 349
У Луцькому НТУ запрацювала Школа проєктного менеджменту

Стартував спільний проєкт Луцького національного технічного університету  та Волинської обласної Малої академії наук – весняна Школа проєктного менеджменту. 

До навчання долучилося 12 команд від закладів загальної середньої освіти області, Волинського наукового та Княгининівського ліцеїв Волинської обласної ради. Про це йдеться на сайті вишу.

Перший день навчань розпочали з настанов від ректорки ЛНТУ Ірини Вахович. Також привітати учнів завітали представники Фонду Ігоря Палиці та директорка Волинської обласної МАН Тетяна Михалюк

Несподіванкою для усіх учасників заходу став візит міністра освіти та науки 2020-2023 років Сергія Шкарлета. Науковець привітав юних менеджерів із гарною подією, а також виступив із мотиваційним спітчем щодо важливості правильного управлінського процесу в усіх сферах діяльності.

Потому для учасників Школи провели навчання, практичні вправи, обговорення та оцінили попередні напрацювання. Далі учні протягом 10 днів працюватимуть над своєю ідеєю та згодом презентуватимуть її експертній групі, яка обере переможця. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024