Студентка із Боратинської громади отримуватиме стипендію імені Грушевського

27 Березня 2024, 17:37
Христина Кримчук отримуватиме стипендію імені Грушевського 345
Христина Кримчук отримуватиме стипендію імені Грушевського

Жителька села Цеперів Христина Кримчук отримуватиме стипендію імені Грушевського. 

Нею відзначають студентів вищих навчальних закладів за успішність в навчальній та науковій роботі. Впродовж усього навчання в академії Христина була активною студенткою. Три роки поспіль працює в студентській раді економічного факультету та профорієнтаційному центрі, а також здійснювала волонтерську діяльність в Психологічній службі Острозької академії. Її напрямок роботи – це створення дизайнів, поліграфічних матеріалів, розробка брендингу та мерчу. Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

«Стипендія імені Грушевського – це не тільки визнання моїх академічних та наукових досягнень, але й мотивація до подальшого розвитку та наполегливої праці. Хочу зауважити, що шлях до успіху не є легким і складається з маленьких кроків, які точно варті всіх прикладених зусиль», – зазначає стипендіантка.

Також Христина наприкінці минулого року отримала грамоту від Головнокомандувача Валерія Залужного. Нею нагороджують за активну громадську та волонтерську діяльність.

«Ці нагороди надихають мене не лише продовжувати мою роботу, але й робити внесок у розвиток нашої країни та громади», – підкреслювала Христина Кримчук.

Цікавиться жителька Цеперева й життям рідної громади. У грудні минулого року долучилась до молодіжної ради та вже зарекомендувала себе як професійна дизайнерка.

«Я хочу, щоб молодь Боратинської громади була ініціативною та прогресивною, адже від неї залежить майбутнє України. Я готова працювати задля цієї мети і закликаю вас до цього», – підсумувала Христина.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024