Чи поремонтують дорогу на Городецькій у Луцьку, де величезні ями

26 Березня 2024, 17:41
Ями на Городецькій 274
Ями на Городецькій

Дорогу у приватному секторі на вулицях Городецькій та Трутовського у Луцьку не ремонтували майже двадцять років.

Місцеві жителі неодноразово зверталися до влади із проханням полагодити автошляхи, розповів Суспільному лучанин Олег Гнатюк

Стан дороги щороку погіршується. Після зими об'їхати ями стало ще важче.

Раз у рік дорогу грейдерують, але цього вистачає на місяць.

«Бажано було б зробити, людей багато, рух з тієї вулиці, і всі їдуть сюди, бо там теж немає дороги. Краще раз зробити нормально дорогу і будуть всі проблеми зняті, не треба кожного року вкладати гроші», — говорить лучанин Василь.

Олег Гнатюк живе на вулиці Городецькій. Зі слів чоловіка, півтори сотні метрів – у суцільних ямах.

«Це протягом пів року вже, з осені. І ми б хотіли, звичайно, щоб це змінилося. Я думаю, що кошти йдуть на утримання», — говорить місцевий житель.

На капітальний ремонт вулиці Трутовського потрібно майже 2,5 мільйона гривень. Фінансування – обмежене, тому асфальтобетонного покриття на цих вулицях не буде, розповів керівник департаменту житлово-комунального підприємства Микола Осіюк.

Зі слів посадовця, ямковий ремонт дороги на вулиці Городецькій комунальники запланували провести у квітні цього року. На ці роботи планують витратити до 600 тисяч гривень.

«Там негативна ситуація. Є проблема, я особисто виїжджав, дивився. Щоб були нормальні погодні умови, треба їх робити гарячим асфальтобетоном. Тому що це дороговартісний ремонт, при виконанні холодним асфальтом», — додав Микола Осіюк.

На належне утримання вулично-шляхової мережі у міському бюджеті на цей рік передбачили майже 60 мільйонів гривень. Це менше, ніж торік, сказав керівник департаменту житлово-комунального підприємства.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром