Актор луцького театру «ГаРмИдЕр» Павло Порицький вступив до лав ЗСУ

22 Березня 2024, 12:45
Павло Порицький 833
Павло Порицький

Актор театру «ГаРмИдЕр», викладач театральної майстерні для дітей і підлітків «ДогориДриґом» Павло Порицький вступив у лави ЗСУ.

Про це чоловік написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Якщо ви подумали, що це світлина з моєї нової ролі в театрі, то ви не вгадали – це фото з моєї нової ролі в житті. Ось такі зміни.

Впевнений, що в театрі ГаРмИдЕр швидко знайдуться заміни на мої ролі, тому стежте за афішею. А ще підтримуйте соціокультурні проєкти, до яких долучається театр в Луцьку», – йдеться у дописі. 

Фото з фейсбук Павла Порицького
Фото з фейсбук Павла Порицького

На фейсбук-сторінці театру теж поділилися цією новиною.

«Актор театру «Гармидер», викладач театральної майстерні для дітей і підлітків «ДогориДриґом» Павло Порицький тепер змінив костюми на військову форму. Наш Павлик – це не про якусь окрему сторінку в становленні «Гармидера». Це – про шлях любові, завдовжки у 20 років. Це про філігранну акторську майстерність, про увагу до деталей в усьому, за що б не брався. І це також – про вал роботи, яка завжди дуже любить тих, хто багато вміє. Павлик був задіяний у майже всіх виставах  «Гармидера». Ми вже не кажемо про технічну, невидиму, але вкрай важливу сторону, яку він закривав», – йдеться у дописі.

Творці театру кажуть, що їм потрібно трішки часу, щоб переформатувати роботу. Зазначили, що про подальші виступи й проєкти обовʼязково сповіщатимуть через канали в соцмережах.

А тим часом просять долучитися до збору на Mavic для частини, де зараз проходить службу Павло Порицький. На дрон треба 206 тисяч. Станом на вечір п'ятницю, 22 березня, зібрали 54 240 грн. Долучитись до збору можна за посиланням

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024