Час РУХатись: «Волинь» зіграє останній домашній поєдинок сезону

11 Травня 2018, 21:05
Олег Марчук (зліва) - один з небагатьох у складі «Волині, хто уже грав проти «Руха» цього сезону 2977 Джерело: ФК «Волинь»
Олег Марчук (зліва) - один з небагатьох у складі «Волині, хто уже грав проти «Руха» цього сезону

У черговому «матчі життя» наша команда зіграє проти «Руха» з Винників Львівської області.

Звичайно ж, після інтенсивного трансферного літа, змін у керівництві клубу, насиченої програми підготовки до весняної частини багато хто очікував від «Волині» завчасного виконання завдань у боротьбі за виживання у Першій лізі чемпіонату України. Утім, чотири перемоги у десяти поєдинках поки аж ніяк не гарантують нашим футболістам внутрішнього спокою. Дві поразки минулого тижня від «Колоса» та «Полтави» «підкріпилися» демаршем одеської «Жемчужини», яка знялася з чемпіонату та «подарувала» нашим конкурентам з «Кременя» та «Оболоні-Бровара» по три залікові пункти у наступних турах.

Читайте також: І знову один гол: «Волинь» поступилася «Колосу»

Саме тому в матчі проти «Руха» ніякий результат, окрім перемоги, не влаштує команду Віктора Богатиря. Сама ж гра відбудеться у суботу, 12 травня, на луцькому стадіоні «Авангард». Початок – о 17:30.

Амбіційний колектив з Винників проводить лише другий професійний сезон, а з них лише перший – на рівні Першої ліги. У першому колі «Волинь» зазнала прикрої поразки від «Руха» на виїзді (0:1), хоча могла розраховувати на інший результат – до нічийної кінцівки поєдинку не вистачило якихось декількох хвилин. Сам ж команди пов’язує не лише сусідство областей, які вони представляють. Так, у складі суперників грають екс-гравці «Волині» – Роман Никитюк, Олександр Чепелюк та Віктор Хомченко. А уже давно знайомі волинянам Ярослав Кінаш та Олександр Воробей, які навесні відновлюються від травм, у першій частині нинішнього сезону встигли зіграти по декілька матчів якраз у складі «Руху».

Винниківський колектив навесні демонструє дуже гарну ігрову форму: у десяти поєдинках після відновлення сезону команда Андрія Кікотя здобула шість перемог та 20 очок, які уже гарантували колективу спокійне перебування у верхній частині турнірної таблиці. Утім, на боці волинян окрім рідних стін буде ще й безмежна мотивація. Разом із бажанням залишитися у Першій лізі луцькі футболісти просто не мають морального права підвести одразу трьох клубних іменинників 11 травня – спортивного директора Валентина Кошельника, головного тренера Віктора Богатиря та багаторічного футболіста та працівника клубу Олександра Долиняка. А чи зможуть вони зробити подарунок іменинникам та луцьким уболівальникам – покаже лише сама майбутня гра…

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром