«Волиньхолдинг» запрошував студентів ЛНТУ на роботу

21 Березня 2024, 15:08
«Волиньхолдинг» запрошував студентів ЛНТУ на роботу 448
«Волиньхолдинг» запрошував студентів ЛНТУ на роботу

У Луцькому національному технічному університеті відбулося знайомство студентів із представниками ТОВ «Волиньхолдинг», NESTLE S.A.

Основними спікерами заходу виступили фахівчині з добору та розвитку персоналу компанії: Лариса НовакІрина Силюк та нинішня студентка ЛНТУ, яка наразі проходить практику у компанії, Вікторія Павлів. Про це написали на сайті навчального закладу. 

Серед студентів були здобувачі освіти за спеціальностями: 181 «Харчові технології»,  133 «Галузеве машинобудування», 131 «Прикладна механіка», 101 «Екологія» та 263 «Цивільна безпека».

Захід влаштований за співорганізації ННЦ ЛНТУ «Volyn Business Hub» та доцента кафедр харчових технологій та хімії Юрія Федоруся.

«Тут, в університеті, ви навчаєтеся для того, аби здобути професію, згодом мати достойну зарплатню та улюблену роботу. Поряд із навчанням, не бійтеся починати працювати, навіть якщо ви студенти 1 чи 2 курсу, долучайте до практики, до програми дуальної освіти. Бажання роботодавців взяти вас на роботу – величезне. Вони потребують молодих спеціалістів і радо запрошують у свої команди. Не забувайте, завжди потрібно починати з чогось і неодмінно рухатися тільки вперед»,  – звернулася очільниця Volyn Business Hub Олена Вісин.

Своєю чергою, представники ТОВ «Волиньхолдинг» розповіли про себе, про історію компанії, якість продукції та підхід до процесу народження продукту.

За їхніми словами, підприємство – український лідер з виробництва холодних соусів під торгівельною маркою «Торчин», створеної у 1994 році.

Фабрика виробляє великий асортимент холодних соусів: кетчуп, майонез, гірчицю і соуси під ТМ «Торчин». Підприємство розташоване в селищі Торчин. Саме цей географічний топонім свого часу дав ім'я популярного сьогодні бренду «Торчин».

Крім того, представники ТМ «Торчин» акцентували увагу на нових проектах, які планують започатковувати у компанії та до роботи у яких прагнуть залучити молодих фахівців, а також про існуючі вакансії, що є актуальними як для роботодавця, так і для студентів ЛНТУ за різними освітніми напрямами та спеціалізацією. Разом з тим, молодь мала нагоду й отримати смачні призи за активність у комунікації з гостями.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024