Новини районів: головні події 21-25 березня

25 Березня 2016, 18:30
2136 Джерело: stezhkamu.com

Безстрашний горе-водій, сімейний злодій та гуманітарна крадіжка – таким запам’ятався лучанам робочий тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список новин по районах для того, аби ви не пропустили найважливіші події міста.

МКБ

Лучанин  пропонує додати ще один тролейбусний маршрут у район МКБ, який рухався би з вулиці Володимирської і від центру по проспекту Волі, Відродження, Молоді і вулиці Гордіюк.

На вулиці Володимирській зводять житловий комплекс «Форрест», багатоповерхівка буквально в’їлась у пагорб, на якому розташовані сусідні будинки, проте на нарікання мешканців забудовник не реагує.

 

ЦЕНТР

Жителі будинків на вулиці Прогресу скаржаться на небезпечну підвальну котельню і сміття, яке ніхто не прибирає.

У Волинській єпархії Української православної церкви Київського патріархату зазначили, що парканчики на території Свято-Троїцького собору зняли, бо «вони були у стані руйнування».

22 березня під стінами управління СБУ та прокуратури влаштували пікет із назвою «Медвечук – під арешт!». Члени громадських організацій та активісти звернулися до СБУ та прокуратури з вимогою перевірити проросійську діяльність Віктора Медведчука та заборонити діяльність організації «Український вибір».

Лучани, що проживають на вулиці Крилова, виступають проти того, аби її хоч якось перейменовували.

Погруддя Степана Бойка у сквері на вулиці Лесі Українки планують таки демонтувати, а взамін у сквері поставити пам’ятник Степану Бандері, який раніше хотіли встановити біля РАЦСу.

23 березня зупинили рух транспорту вулицею Франка на ділянці від вулиці Винниченка до вулиці Яровиця.

На вулиці Шопена демонтовують стелу Героїв Радянського Союзу, її перенесуть у Музей українського війська та військової техніки.

На вулиці Перемоги через аварію виник затор: в обидві сторони від стадіону «Авангард» та від супермаркету «Там Там» був ускладнений рух транспорту.

На проспекті Перемоги люди помітили позашляховик, який його власник припаркував на місці, де зовсім скоро мала б вирости трава.

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відкрили Кіноклуб DocudaysUA на проспекті Волі, 2.

У міській раді хочуть, аби територію Центрального парку імені Лесі Українки патрулювали ретельніше.

Поблизу Центрального парку водій маршрутки ледь не зіткнувся із легковиком.

25 березня у місті сталася ДТП за участю тролейбуса № 15 та автомобіля марки Skoda. Дорожній інцидент трапився навпроти приміщення Головного Управління Національної поліції у Волинській області. Як повідомили у патрульній поліції Луцька, тролейбус №15, «здаючи» назад, пошкодив номерний знак легкового авто Skoda.
 

ГУЩА

21 березня на вулиці Ківерцівській сталася ДТП: водій автомобіля ВАЗ в’їхав у «Mitsubishi spаce runner». Водій ВАЗа був у стані алкогольного сп’яніння – 1.89 проміле.

Над аркою будинку на вулиці Наливайка, 6а, з якого обвалюється плитка, встановили захисну сітку.

На вулиці Зацепи чоловік обікрав колишню дружину на 12 тисяч гривень.

 

33-й РАЙОН

Мешканці будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 7 звернулися до мера міста Миколи Романюка з проханням облаштувати доріжку вздовж їхнього будинку.

Лучанин пропонує облаштувати тротуар і перехід через вулицю Ветеранів біля дитячої поліклініки та обласної Малої академії наук.

Власниця кіоску на проспекті Соборності, 42 «випросила» у міської ради не демонтувати кіоск.

 

СТАРЕ МІСТО

Уночі з номера 31-річного гостя готелю на вулиці Данила Галицького злодій викрав мобільний телефон і банківську картку, з якої потім зняв понад 3 тисячі гривень.

На вулиці Богдана Хмельницького, 9 люди просять облаштувати пішохідний перехід, мотивуючи це тим, що поряд знаходиться школа.

 

40-й РАЙОН

Міський голова Микола Романюк розповів, що відео, де комунальники ремонтують дорогу на вулиці Федорова, фейкове – насправді вони засипали яму відсівом.

Члени правління ОСББ на Федорова 4-Б стверджують, що голова об’єднання не відстоює їх інтересів.

 

ГНІДАВА

На Потебні у луцькому ботанічному саду Східноєвропейського національного університету вирізали десятки дерев.

 

КІЧКАРІВКА

На автостоянці біля одного з готелів на вулиці Набережній злодії розбили бокові вікна в двох автомобілях міжнародної гуманітарної організації з Німеччини та викрали із салону речі на понад 1,5 тисяч євро.

55-й РАЙОН

Поліцейські оштрафували чоловіка, який за кермом авто розмовляв по телефону на вулиці Карпенка-Карого.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром