Як зареєструватися в особистому кабінеті «Луцькводоканалу»

11 Травня 2018, 15:51
Як створити свій особистий кабінет 20032
Як створити свій особистий кабінет

Лучани можуть зареєструватися в особистому кабінеті на сайті комунального підприємства «Луцькводоканал», аби подавати показники лічильників онлайн.

Перший заступник директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк розповів у п’ятницю, 11 травня, під час прес-конференції e міськраді, що зручним, доступним та ефективним сервісом, через який можна подати покази лічильника, є особистий кабінет споживача.

Віктор Гуменюк разом із начальником управління маркетингу та комунікацій підприємства «Луцькводоканал» Олександром Назаруком презентували інструкцію, як зареєструватися в особистому кабінеті, та скільки всього потрібно на це часу. Також вони розповіли, як передавати показники, проводити розрахунки, контролювати стан плати, тобто пояснили, що особистий кабінет – це правильно й сучасно.

Зареєструватися в особистому кабінеті можна на сайті Луцькводоканалу. Для цього потрібно в головному меню вибрати вкладку «Особистий кабінет», натиснути на неї, і зі списку обрати пункт «Реєстрація». Опісля споживача переадресує в так званий «магазин комунальних послуг», що на сайті https://ukrbilling.com.  

Тут вже потрібно буде вибрати регіон (Волинська область), населений пункт (Луцьк), і відповідно постачальника послуг (КП «Луцькводоканал»). Далі потрібно вписати особовий рахунок та суму останнього платежу, яку беруть з квитанції про оплату за послугу.

Сайт «Луцькводоканалу»
Сайт «Луцькводоканалу»

З чого почати реєстрацію
З чого почати реєстрацію

Виберіть постачальника послуг
Виберіть постачальника послуг

1
Особовий рахунок
Особовий рахунок

Читайте також: До «Луцькводоканалу» не можна достукатися, – лучани

Особовий рахунок складається з коду вулиці, на якій проживає споживач, номеру будинку та квартири. І всі ці символи потрібно розділяти нижнім підкресленням. До прикладу, вулиця Конякіна має код 200, тому особовий рахунок буде: 0200_ номер будинку_ номер квартири.

Олександр Назарук роз’яснив, що нуль потрібно доставляти в тому випадку, якщо код вулиці складається менше, ніж з чотирьох цифр.

«Якщо код проспекту Відродження – 58, потрібно вписати 0058», – додав Назарук.

Як ввели всі ці параметри, то потрібно перейти «Далі».

Проте є нюанс: наприклад, люди, які отримують субсидію, що перекриває повністю їхнє споживання, бувають й такі, що впродовж дуже довгого часу взагалі не платять «живих» грошей за послуги, останнього платежу не мають. В такому випадку потрібно поставити нижче галочку «Платежів не було» та ввести номер лічильника.

Опісля потрібно буде ввести логін для особистого кабінету, номер телефону, якщо адміністратору чи оператору потрібно буде зателефонувати до споживача, пароль, підтвердження паролю і електронну адресу, на яку приходитимуть відповіді з електронного кабінету чи інша інформація. Тоді споживач має прочитати угоду та прийняти її і зберегти. Після цієї операції на електронну пошту прийде лист, де потрібно буде перейти по посиланню і активувати запис, відповідно споживача «перекине» в особистий кабінет.

Дані облікового запису
Дані облікового запису

Особистий кабінет
Особистий кабінет

Віктор Гуменюк зазначив, що в цьому кабінеті споживач зможе повністю контролювати свої розрахунки за послуги, і бачити те ж саме, що бачив колись оператор.

Тепер, зареєструвавшись в особистому кабінеті, споживач не залежатиме від черг, а з будь-якого куточку світу, де є інтернет, зможе подати показники лічильника, проконтролювати наявність пільг і субсидій.

Зареєструватися користувачам інтернету можна буде орієнтовно впродовж двох хвилин. Окрім того, той, хто має телефон з операційною системою «андроїд», може встановити додаток із особистим кабінетом собі на телефон. Також людина зможе зайти в кабінет, і з банківської карточки без усіляких комісій сплатити за послуги. І ця система передбачає, що до кожного облікового запису можна добавляти n-кількість особових рахунків – батьків, родичів, знайомих.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
19 Червня 2018, 21:52
Це чудово, звичайно, але до 25 червня не працює.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024