Очищення шкіри: важливий етап догляду за обличчям

20 Березня 2024, 10:49
Фото ілюстративне РЕКЛАМА 185
Фото ілюстративне

Очищення – перший і найважливіший етап догляду за шкірою обличчя. 

Використовуючи професійні засоби для чистки обличчя, можна видалити забруднення, що накопичилися на шкірі впродовж дня. Це можуть бути частинки пилу, надлишки шкірного сала та залишки макіяжу. Крім того, під час очищення шкіра готується до наступних етапів догляду, наприклад, нанесення сироватки або крему.

Як правильно очищувати обличчя

Очищення є частиною багатоетапного процесу. Його потрібно починати зі зняття макіяжу за допомогою спеціальних засобів, наприклад, міцелярної води або молочка. Після цього варто скористатися іншою косметикою, яка дасть змогу більш ретельно видалити забруднення. Для цього можна використати професійний косметичний засіб, наприклад, гель, який делікатно масажує шкіру без інтенсивного скрабування та готує її до наступних етапів догляду.

Як вибрати гель для обличчя: враховуємо потреби шкіри

Для ефективного та дбайливого очищення обличчя дуже важливо правильно підібрати засіб залежно від типу шкіри:

  1. Засоби для сухої шкіри мають містити зволожувальні компоненти. Це можуть бути гіалуронової кислоти, гліцерин, кераміди, вітамін Е, а також рослинні олії. Вони надають відчуття свіжості та водночас підтримують процес відновлення гідроліпідного шару.
  2. Для комбінованої та жирної шкіри найкраще підійдуть гелі для глибокого очищення, оскільки вони допомагають видалити надлишки себума, зменшити кількість чорних цяток.
  3. Чутливій та схильній до алергії шкірі підійдуть очищувальні гелі, які містять м’які та заспокійливі компоненти. Такі засоби також можна використовувати для більш ретельного очищення ділянки навколо очей.

Шкіру обличчя потрібно очищувати не тільки ввечері, а і вранці. Необхідно розробити індивідуальний алгоритм дій та виконувати його щоденно. Будь-яка недбалість у цьому питанні помітно позначається на стані шкіри та призводить до її передчасного старіння. Вибрати ефективний засіб для очищення обличчя можна в інтернет-магазині професійної косметики A.S. Laboratory.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024