Луцька викладачка переймала досвід найкращих шеф-кухарів України

19 Березня 2024, 16:00
Луцька викладачка переймала досвід найкращих шеф-кухарів України 671
Луцька викладачка переймала досвід найкращих шеф-кухарів України

Викладачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЛНТУ Світлана Сидорук стала учасницею кулінарного заходу CHEF-CHEF 2024.

Подія  «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів» відбулася 12 березня у Львові та включала лекційно-демонстраційні майстер-класи для кухарів, шеф-кухарів, рестораторів та всіх, хто цікавиться гастрономією. Про це написали на сайті вишу. 

На заході обʼєдналися найцікавіші шеф-кухарі та найкращі експерти, щоб обмінюватися досвідом та розвивати спільноту разом. Практичні воркшопи включали акцент на техніки, рішення, практичні знання; дегустації всіх страв, які готували та презентували спікери; крутий нетворкінг та порція натхнення.

Протягом майстер-класу шефи поділилися власним баченням того, які wow-страви (з цікавими смаками, текстурами, подачами) можна готувати з ніби звичайних, доступних, «не преміальних» продуктів.

«Подібні заходи у різних куточках країни дають можливість розвиватися та отримувати новий досвід, техніки, рецептури, подачі та відкривати нові смаки без зміни локації. Отримані знання будуть поширені в рамках спільноти українських шефів та доступні для здобувачів ЛНТУ», – йдеться у публікації. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024