Хочуть заборонити концерти тих, то заробляє на війні

25 Березня 2016, 14:49
1940 Джерело: espreso.tv

У міській раді можуть заборонити виступи артистів, які влаштовували концерти на території Російської Федерації.

Про це йшлося на засіданні комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту у п’ятницю, 25 березня.

Голова комісії Микола Федік розповів, що на сесію міської ради пропонують винести питання про заборону проведення концертів представниками шоу-бізнесу, які здійснюють діяльність на території країни-окупанта.

«Вони дозволяють принижувати Україну і плазувати перед окупантом. 22 березня провели прес-конференцію про недопустимість таких виступів на території Луцька. Фракція ВО «Свобода» з громадськими активістами хоче подати на розгляд міської ради питання про їх заборону», ‒ зазначив депутат.

Він зауважив, що таке рішення буде частково політичним, проте допустити на території міста діяльність людей, які не усвідомлюють того, що вони українці – неправильно. Поки що механізм того, кому і яким чином реалізувати заборону не вироблене.

Проте Микола Федік гадає, що горе-артисти дізнаються про заборону і самі не поїдуть до Луцька. Члени комісії підтримали рішення, а 30 березня його розглянуть на пленарному засіданні сесії міської ради.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром