«Ви всі безсмертні?!»: лучанка обурилася поведінкою пішоходів на дорозі

11 Травня 2018, 09:15
Водії та пішоходи 4035
Водії та пішоходи

Лучанку обурила поведінка пішоходів на дорозі. Люди, які не турбуються про власну безпеку і комфорт інших учасників дорожнього руху, стали героями гнівного допису жінки у мережі.

Свої думки щодо ситуації на дорозі коистувачка Катя Тортикова оприлюднила у спільноті «АвтоАндони» на Facebook у п'ятницю, 11 травня. Допис подаємо без змін.

«Давно я не була в такому шоці. Зараз трошки емоції притихли, то буде без матів. 22:00 виїжджаю з Конякіна від Інтер атлетики. Перед ківерцівським кільцем 4 безсмертних за 3-5м від переходу перебігають дорогу. 

Далі на проміжку від WOG до дитячої лікарні ще 3 безспертних перебігало дорогу. 

Потім на світлофорі від 18 до 23 школи, коли їм світлофор світив червоним, ще парочка. Якщо ж машина на червоне проїде то зразу андон, а пішоходи ж не кращі.

Далі від Експрес Там-Тама на зебрі мамочка з 2 дітьми переходили дорогу, і от що ж тут такого, подумаєте ви. А воно б нічого, якби старша дитина не зупинилася і не почала шукати щось в кишенях. 

Я вже подумала, що їх ніхто не переплюне. Та ні. На зебрі за Соло велосипедисти без маячків (не знаю як правильно називаються) (3 велосипеда, мама з маленькою дитиною, тато і дитина років 14-15) переїжджали дорогу. А це заборонено! Велосипед потрібно перевозити, а не їхати на ньому на переходах. Якби я їхала з швидкістю біше 50 км, я зреагувати і затормозити не встигла б. Мало того, що їх маже не видно було, так вони почали переїжджати, як я була за метрів 30 до них. 

І в мене виникло питання: вони всі реально безсмертні чи дибіли? Коли люди переходять дорогу, зразу зрозуміло, чи цей пішохід є водієм, чи просто пішохід, що ніколи за руль не сідав. Ще ніколи на такому маленькому відрізку дороги мені не траплялося стільки п..асів», – емоційно написала лучанка.

Коментатори під дописом також обурюються діями пішходів. Дехто, однак, радить авторці допису не істерити з приводу пішоходів, перебуваючи за кермом, адже тоді і самому неважко скоїти порушення.

Читайте також: Небайдужих лучан просять допомогти постраждалій в аварії біля Гаразджі жінці.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром