У Луцьку зірки шоубізу виступлять із дітьми з інвалідністю

17 Березня 2024, 18:39
У Луцьку зірки шоубізу виступлять із дітьми з інвалідністю 306
У Луцьку зірки шоубізу виступлять із дітьми з інвалідністю

У Луцьку відбудеться благодійний фестиваль за участі українських артистів та дітей з інвалідністю «Зірки і діти».

Мета заходу, який відбудеться у Волинському драмтеатрі 21 березня, о 17:00, – показати, що діти та молодь з інвалідністю талановиті, відкриті для спілкування, а суспільство так само має бути відкрите до спілкування з ними. Про це організатори повідомляють у фейсбуці. 

Діти та молодь виступлять на одній великій сцені разом з відомими артистами: Дядею Жорею, Аліною Жук, Позитивом, Сергієм Скулинцем, Тьомою Паучеком, КилимМеном. Фестиваль проведуть у Всесвітній день людей з синдромом Дауна. В цей день по всьому світі проходить акція «Багато кольорових шкарпеток», тож під час заходу можна буде придбати неповторні кольорові шкарпетки, які є символом толерантності та інклюзивності. 

«Ваша підтримка дозволить нам продовжувати робити добрі справи та підтримувати дітей та молодь з синдромом Дауна», – йдеться в анонсі. 

Організатор – Міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги». Генеральний партнер – громадська організація «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» Сонячні діти Волині-ВОГО «Даун-синдром».

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром