«Нинішня влада хоче поставити село на коліна», – очільниця Гіркої Полонки

10 Травня 2018, 20:09
Гірка Полонка не готова до сортування сміття 2279
Гірка Полонка не готова до сортування сміття

Керівниця Гіркополонківської сільської ради Ніна Симонович зазначила, що жителі села не довіряють теперішній владі, адже вона стала ненадійна.

Заявила вона про це у четвер, 10 травня, під час  круглого столу щодо роздільного сміття.

За словами Симонович, їхнє село готове працювати лише з надійними партнерами.  На сьогодні можна зробити висновок, каже очільниця села, що нинішня міська влада ненадійна.

«Абсолютно ні в яких питаннях не хочуть знаходити спільну мову, а завдання їхнє одне – поставити село на коліна», – ствердила Симонович.

Як зазначила Ніна Симонович, влада місяць тому попередила про те, що не прийматиме невідсортоване сміття з 1 червня. Звичайно, каже керівниця, це питання потрібно було починати вирішувати раніше. За її словами, це не є проблема зорганізувати зустріч і ухвалити певні рішення. Повідомлення просто направили, та й на тому все.

«Дуже шкода, що втрачена співпраця, яка була вже налагоджена з попередніми керівниками міста. І сьогодні вирішувати це питання з нинішнім керівництвом дуже складно. Ні на які побажання не реагують. Процес непростий, на який треба багато часу. Якби ми готувалися з минулого року, думали б над цим питанням, то була б зовсім інша ситуація. Ми абсолютно не готові до роздільного сортування сміття. Я не знаю, що нас чекає. Якщо дійсно з 1 червня приїде автомобіль забирати сміття, і скаже: «стоп, ми його не братимемо», – з сумом зауважила Ніна Симонович.

Читайте також: «Влада не підготувалася сама, а тільки нагрузила лучан», – Тарас Яковлев про роздільне сміття 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром