У Луцьку охочих вчили танцювати бачату

15 Березня 2024, 16:42
Учасники майстер-класу 512
Учасники майстер-класу

На факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я ВНУ імені Лесі Українки відбулася спортивно-танцювальна подія «PRIMAVERA DOMINICANA».

Цього разу охочі з Нововолинська, Ківерців, Луцька, Запоріжжя, студенти й учні різних навчальних закладів Луцька мали змогу потренуватися на майстер-класах від тренерів і танцівників Артема Бондарука й Альони Сорокатої з міста Хмельницький. Мета дійства, яке відбулося 9 березня, – вкотре допомогти присутнім через танець навчитися проживати позитивні емоції та перемикатися від негативу, студентам і спортсменам – підвищити спортивну майстерність виконання та витривалість. Про це написали на сайті університету. 

Уже третій захід у цьому навчальному році відбувся з ініціативи асистента кафедри фітнесу та циклічних видів спорту, тренера-хореографа, судді вищої категорії зі спортивних танців, керівника Танцювального клубу для дорослих «СК-ДЕНС» Волинського національного університету імені Лесі Українки Олександра Кашевського.

Усі учасники майстер-класів упродовж чотирьох годин мали змогу вдосконалюватися у спортивно-танцювальному мистецтві «Social Dance» під латиноамериканські ритми популярного танцю ХХІ століття Bachata Dominicana.

Закінчилася подія традиційною вечірньою практикою, на якій були ще майстер-класи від  гостей, виступ тренерів, різноманітні розіграші та збір коштів для волинян, які зараз у лавах ЗСУ на передовій.

Ці майстер-класи були третіми у серії заходів «Волинського танцювального марафону 2023–2024», місія яких – об’єднати поціновувачів спортивних і соціальних танців в одну спільноту та продемонструвати, якою потужною може бути сила танцю і як вона може допомогти у такий складний час.

Про нові проєкти артистичних видів спорту повідомлять згодом. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024