У Луцьку письменник Макс Кідрук та перекладачка Тетяна Кідрук розкажуть, як видавати та продавати якісний наукпоп

15 Березня 2024, 10:26
Подружжя Кідруків 401
Подружжя Кідруків

Співзасновники видавництва нонфікшену та наукової фантастики «Бородатий Тамарин» письменник Макс Кідрук та перекладачка Тетяна Кідрук їдуть до Луцька, щоб розповісти про те, як видавати й продавати крутий наукпоп. 

Захід відбудеться у просторі «Мистецький» ВОУНБ імені Олени Пчілки (Шопена, 11). Початок – о 18:30 22 березня. Про це інформують організатори – проєкт «Фронтера».

Лучани та гості міста матимуть нагоду почути про створення видавництва під час першого року повномасштабного вторгнення, виклики й перемоги, критерії відбору авторів, секрети перемовин та купівлі прав, «кухню» підготовки книг. Окрім того, усі матимуть змогу поставити запитання, придбати книжки та взяти автограф. Модеруватиме захід культурна менеджерка Елла Яцута.

А ще лучани матимуть нагоду відвідати першу презентацію книги видатної англійської приматологині, найкращої світової експертки з шимпанзе Джейн Ґудолл «У пошуках надії». Це автобіографічна розповідь про те, як Джейн у далекому 1960 у свої 26 полишила Англію, щоби втілити в життя заповітну мрію — вивчати тварин в Африці. 

Організовує презентацію проєкт «Фронтера».  Кількість місць — обмежена, а вхід можливий за наявності квитка. Придбати їх можна за посиланням.  Прибуток перерахують Волонтерському штабу «Ангар» для закриття потреб Сил Оборони. 

Вхід для учасників бойових дій та ветеранів — безоплатний, але організатори просять заповнити гугл-форму, аби подбати про місця. 

 

 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024