У Луцьку щодня на лінії працюють 40 тролейбусів, — міська рада

13 Березня 2024, 14:18
Ілюстративне фото 197
Ілюстративне фото

У Луцьку  щодня  на лінію виїздить 40 тролейбусів. Для  парку КП «Луцьке підприємство електротранспорту» у цьому році закуплять ще 30 нових тролейбусів. Про це повідомили на  черговому засіданні виконавчого комітету  міської ради у середу, 13 березня, де побувала кореспондентка Район. Луцьк.

На засіданні виконкому обговорили підсумки фінансово-господарської діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

За словами міського голови Ігоря Поліщука, наразі підприємство немає заборгованості з виплати заробітної плати працівникам.

На засіданні виконкому міської ради
На засіданні виконкому міської ради

«Більше того, водіям систематично піднімають заробітну. Порівняно з тією ситуацією, що була, стан підприємства значно кращий», – додав він.

За його словами, у співпраці з Європейським інвестиційним банком для підприємства придбали 29 тролейбусів. У минулому році парк поповнили ще  чотири вживаних, але у придатному стані, тролейбуси з Європи. У межах проєкту «Громадський транспорт  — 2»,  за кредитні кошти закуплять ще 30 нових тролейбусів. Невдовзі у парку підприємства працюватиме більше 60 тролейбусів , які обслуговуватимуть лучан.

«Наразі 40 тролейбусів працює на лінії, є запасні — на випадок несправності чи технічного обслуговування», —  додав Ігор Поліщук.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024