Волі: відкрили ще один кіноклуб

24 Березня 2016, 18:25
2321

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва  відкрили Кіноклуб DocudaysUA на проспекті Волі, 2.

Дійство відбулося у четвер, 24 березня, повідомили організатори.

На відкритті побувала координатор фестивалю DocudaysUA від Української Генсільської спілки з прав людини Тетяна Карпів, яка привітала учасників із подією та зазначила, що в таких кіноклубах лучани зможуть переглядати якісне, екслюзивне кіно, яке заохочує думати, аналізувати, спілкуватись чи дискутувати із експертами.

Студенти Луцького коледжу рекреаційних технологій і права переглянули фільм українського режисера Сергія Лисенка «Хоттабич та його команда» та поспілкувались із Тарасом Самчуком – волонтером, бійцем 51 МБр, саніструктором протитанкового дивізіону.

«Під час перегляду фільму та спілкування із волинським санінструктором я зрозуміла, наскільки важливо допомагати своїй країні та підтримувати волонтерів, бути усім в купочці, усім разом. Оце і стане нашим успіхом, це наближатиме нас до перемоги», – зазначила після заходу студентка Ілона Столярчук.

«Мені сподобався цей захід. Я сьогодні багато дізнався нового про зону АТО. Інформація вражає та й фільм теж», – розповів студент Олександр Борисюк.

Керівник клубу та ведуча заходу бібліотекар Любов Фрадинська подарувала волонтеру книги від бібліотеки та сертифікати на різні послуги від проекту «Меценати для солдата».

Тарас Самчук зазначив, що і волонтерам і бійцям потрібна увага та допомога. Людина має відчувати себе потрібною суспільству, а такі зустрічі додають наснаги в роботі і службі.








 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром