Хотіли як краще, а вийшло як завжди, – директор ЖКП про відео ремонту на Федорова

24 Березня 2016, 17:23
2401

Директор ЖКП № 11 Станіслав Потайчук прокоментував відео, на якому працівники ремонтували калюжу на дорозі на вулиці Федорова.

Про це йшлося на комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 24 березня.

Депутат Костянтин Петрочук знову порушив питання славнозвісного відео, де працівники ЖКП засилали яму на вулиці Федорова. Він каже, що надсилав запит до ЖКП № 11, аби там прояснили ситуацію, проте відповідь його не цілком задовольнила.

«Пропонував визначити ініціатора дій і що це робилося. Відповідь – двірники ЖКП № 11 підмітали тротуари та відсівом засипали вибоїну», – сказав депутат.

Керівник ЖКП № 11 Станіслав Потайчук стверджує, що у відповіді розповів усю правду. Взимку тротуари посипалися щебенево-соляною сумішшю, коли зійшов сніг, її попідмітали. Аби не вивозити цей відсів у Брище на сміттєзвалище, вирішили зробити добру справу – засипати калюжу на дорозі.

«Щоб не вивозити невідь-куди, ми взяли той відсів і засипали вибоїну. Майстер прийняла рішення засипати. Хотіли, як краще, а вийшло як завжди», – пояснив Станіслав Потайчук.

Нагадаємо, що міський голова Микола Романюк назвав відео фейковим.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024