Уперше за 19 років на ЛПЕ немає заборгованої зарплати

24 Березня 2016, 16:55
1683

Виконувач обов’язків директора Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк каже, станом на 24 березня підприємство не боргує перед працівниками.

Заробітна плата виплачена включно за лютий цього року, повідомляє сайт Луцької міської ради.

«Такого не було 19 років, щоб підприємство не боргувало своїм працівникам. Сьогодні ж ні затримки заробітної плати, ні її заборгованості на підприємстві немає», – зазначив Ігор Грицюк.

Він нагадав, що у попередні роки з Державного бюджету надходила компенсація за перевезення пільгових категорій громадян. Цьогоріч коштів на ці цілі не передбачили у головному фінансовому документі України. Тож з ініціативи міського голови Миколи Романюка у Програмі соціального захисту населення міста Луцька на 2016-2020 роки передбечено 20 мільйонів  гривень на відшкодування Луцькому підприємству електротранспорту послуг з перевезення пільгових категорій громадян.

Таке рішення дало позитивний результат, підприємство електротранспорту у березні цього року отримало з міського бюджету 3 мільйони 200 тисяч гривень, що й дало можливість вперше за багато років повністю погасити заборгованість перед трудовим колективом.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром