Муніципали ловили собак спільно з КП "Ласка"

22 Липня 2015, 17:38
5183

Працівники відділу муніципальної дружини провели рейд з представниками КП "Ласка" щодо виявлення незареєстрованих тварин в місцях вигулу собак.

Порушників виявилось багато, тож усіх тварин, які були не зареєстровані, реєстрували прямо на вулиці. 

 

"Загалом власники були не проти і позитивно ставились до нововведень, про обов’язкову реєстрацію або не знали, або не мали часу її зробити. Лише кілька осіб, в буквальному сенсі, втекли світ за очі. Кожному зареєстрованому власнику безоплатно надавали жетон і брошуру про важливість методу чіпування тварин", - розповіла директор КП "Ласка" Дана Новарчук.

На цьому пригоди працівників КП «Ласка» не завершились, оскільки попереду був відлов тварин за тими адресами, де частенько одна-дві пані зчиняли ґвалт та бійку, не даючи змоги забрати тварин, навіть коли весь двір виходив з проханням відловити тварин. Тому КП «Ласка» звернулось по допомогу до працівників «Варти порядку», які уже одного разу допомагали при відлові. Хлопці стримували агресивно налаштованих панянок, поки працівники КП «Ласка» робили свою роботу – відловлювали тварин.

Загалом, побували за такими адерсами: Гулака-Артемовського, Ветеранів, парк за РАЦСом, школа №21, Воїнів-Інтернаціоналістів, пляж в районі Теремно, Січова, Мазепи, Рівненська, Дубнівська.

Цікавими під час відлову були випадки в Теремно, де працівників КП «Ласка» знімали на відео.

"На вулиці Ветеранів волонтери самі посадили собаку до авто, тому що тварина жила в дворі чотири роки, але зараз чомусь почала кидатись на людей. Дуже дякували, що є таке підприємство, часто приїжджають туди, тому з радістю самі віддали собаку на поруки до "Ласки". Також відвідувачі парку за РАЦСом, дякували за роботу та приїзд. Аналогічно на вулиці Дубнівській. А от на Гулака-Артемовського одні люди – просили забрати тварин, інші проклинали присутніх і не віддавали, тому відловити усіх тварин за вказаною адресою не вдалося. Вдалося з-під плит на будівництві за РАЦСом дістати семеро малят і маму", - розповіла про буденну роботу Дана Новарчук.

 
Коментарі
22 Липня 2015, 23:17
показуха
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром